Hanya dengan mengingati Allah, Jiwa kan tenang

Bila bercerita tentang Indhibat.net, tidak boleh tidak untuk bercerita pula tentang Zamry.com.

Saya menulis di zamry.com selama dua tahun dan tidak memperbaharuinya awal tahun ini kerana saya rasakan duit itu boleh digunakan untuk perkara lain.

Manisnya zamry.com kerana saya pernah menunaikan permintaan pembaca yang mahukan pendinding diri. Rasanya saya menulis berkenaan pendinding diri sebanyak empat siri~kepada yang ada simpan minta tolong e-mail pada saya ye~

Manisnya zamry.com kerana ahli keluarga membaca dan memberikan komen tentang penulisan saya.

Manisnya zamry.com kerana seorang penulis PTS membacanya dan dikatakan tersenyum ketika membaca entri dalam zamry.com.

Sebenarnya, saya tidak bertujuan menceritakan kelebihan ataupun kehebatan saya mahupun sesiapa tetapi Indhibat.net dan Zamry.com mempunyai nilai kenangan yang tersendiri kepada saya kerana di situlah saya belajar menulis, di situ juga saya mendapat ramai kawan, di situ juga saya dapat menyampaikan ilmu saya walaupun penyampaian dan pengisian dalam blog saya tidaklah sehebat mana.

Sengaja saya tidak memasukkan entri yang berat dan terlalu ilmiah kerana saya menulis di blog ini salah satu saya melepaskan tekanan, bersantai minda.

Itu hanya tinggal kenangan. Sekarang saya cuba memulakan tapak baru di zamriey.wordpress.com. Saya biarkan laman ini tanpa mengubah theme,header mahupun background kerana saya mahu blog ini stabil dengan entri terlebih dahulu.

Zamriey.wordpress.com masih dan akan mengekalkan gaya penulisan yang santai gaya penyampaian yang mudah pada perkiraan saya. Ia juga lebih kepada mengubat kerinduan keluarga kepada saya yang berada di perantauan.

Advertisement

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Gumpalan Label

%d bloggers like this: